mandag 17. mars 2014

Meeting with a Local Building Engineer and Richard (Board Member)


Vi ble hentet av Catherine rundt 9 og dro til den planlagte tomten for å møte Richard. Under prat med ham fikk vi vite mer om byggeprosessen og nødvendigheter i Uganda samtidig som vi fikk delt våre tanker, ideer og informasjon vi hadde samlet inn før reisen. Spesielt engasjert ble de over off-grid løsningene vi presenterte. Det er inspirerende å vite at vi kan komme med noe som er nytt og revolusjonerende for dem, men som fortsatt er low-tech og gjennomførbart. Vi ble enige om å holde en tett dialog videre i prosessen.

 
 
Etter avtale hentet vi en lokal bygningsingeniør på Strømme sitt kontor og dro tilbake på tomten sammen med ham. Han fortalte oss også om vanlige materialer, regler og byggeteknikker. Vi fikk gjennom dette også bekreftet at arbeidet gjort under research delen vår var riktig vinklet og at vi allerede var på riktig spor. Han foreslo en lokal arkitekt som vi kunne møte i morgen.
 
Etter dette møtet, var det tilbake til Strømme for et avtalt skypemøte med Strømmes kontor i Norge, hvor vi delte oppdateringer og erfaringer fra oppholdet så langt. Neste steg; kjøpe tomten og starte på søknadsprosessen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar