onsdag 12. mars 2014

First day in Uganda; meeting with Strømme Foundation and Catherine Kitongo

Våknet til vår første dag i Uganda til barnekor og hanegal klokken 7, etter maks 3 timer søvn under et alt for trangt myggnett og uten noe form for kjøling... Ble møtt til "god morgen" (på norsk) av hotellets ansatt (!). Planen for i dag var å møte Catherine fra Miles2Smiles og vår kontaktperson fra Strømmestiftelsen på Strømmes lokale kontor her i Kampala. Transporten dit ble Boda-boda; lokale transport i form av motorsykkel-taxi, med 3 personer på samme sykkel (don`t tell mum!!).

Vi kom trygt (med liten margin!) frem til Strømmes rosa kontor, der vi hadde et informativt møte og la samtidig opp planen for oppholdet. Det viste seg å bli et tett program, men innholdsrikt program der vi vil få dekket det meste relevant for prosjektet.

 
 
Strømmestiftelsens lokale kontor i Kampala : Girl Power
 
 
Etter en kort handletur (med høy sikkerhetsfaktor; kontroll av bevæpnet sikkerhetsvakt både før vi fikk kjøre inn på parkeringsplassen, og før vi fikk sette fot i butikken), dro vi for å se på tomten som er planlagt for prosjektet. Her innså vi at avocado vokser på trær! (blant mye annet info som var mer relevant for prosjektet...)

Returnerte til hotellet, for å finne ut at vi endelig hadde fått vifte på rommet (vår nye beste venn!!). Avsluttet dagen med en liten rusletur i nabolaget på jakt etter mat og myggkrem (over gjennomsnittet skeptisk til mygg her nede...!)

Tidlig i seng (etter den daglige anti-malaria shotten), - opp klokken 6 i morgen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar